Idén is várunk mindenkit sok szeretettel nyári alkotó-tánctáborainkban.

 

Minden nap más-más táncstílus, kézműves foglalkozás, sok-sok móka és kacagás vár Rád!

Kiknek szól a tábor?

Életkor

7-12 éveseknek

Időpontok:

1. turnus: 2023. június 26-30. – Téma: „A tenger szépségei”
2. turnus: 2023. július 3-7. – Téma: „Csak csajok”

Helyszín:

Kispesti Kaszinó, 1191 Budapest, Fő u. 42.

Miért jó gyermekemnek a tánctábor?

Ha gyermeked szeret táncolni és kreatívkodni, szeretnél egy olyan nyári programot, ahol nemcsak táncos készségeit fejlesztheti, hanem minden nap új kreatív alkotás készíthet, és emellett találkozhat új barátokkal, akkor a gyermek táborunk a tökéletes választás számotokra!

Gyermeked a táborban nemcsak táncolni fog, hanem egy teljes élménycsomagban részesül majd. A különböző táncstílusokat kipróbálva fejlesztheti az egyensúlyérzékét, a koordinációs képességeit és a rugalmasságát. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a mozgásfejlesztésre, amely nagyon fontos gyermekkorban.

A résztvevők kiváló oktatóktól és szakemberektől tanulhatnak, akik megosztják a tudásukat és segítenek abban, hogy fejlődjön a táncban. Így egy olyan környezetben táncolhat, amely inspiráló és motiváló.

Gyermeked minden nap más-más kreatív foglalkozáson is részt vesz majd, fejleszti kreativitását, gondolkodását, finommotorikáját is. A foglakozások során a résztvevők rengeteg anyaggal dolgoznak majd, és különböző technikákat sajátíthatnak el. A cél minden nap egy igazán egyedi, kreatív alkotás létrehozása.

A táborban gyermeked új barátokat is szerezhet, akikkel együtt táncolhat és játszhat. Az együtt töltött idő alatt fejlesztheti a kommunikációs és az együttműködési képességeit is, ami később nagyon hasznos lehet az életében.

Összefoglalva, a gyermek kreatív-és tánctábor egy fantasztikus lehetőség arra, hogy fejleszd gyermeked táncos készségeit, kreativitását, új barátokat szerezzen, és sok élményt gyűjtsön.

 

Részvételi díj: 42.000 Ft/fő (ebéddel, uzsonnával, anyagköltséggel), két turnusra: 78.000 Ft/fő

Testvérkedvezmény: 1.500 Ft/fő

FONTOS! Kérjük, hogy a tábor részvételi díját – lehetőleg egy összegben, vagy két egyenlő részletben – az online jelentkezéssel egyidőben illetve a befizetési határidőig átutalással a KMO Művelődési Központ és Könyvtár számlaszámára – OTP 11784009-15519102 – szíveskedj befizetni.

A megjegyzés rovatban kérjük a tábor nevét, valamint a résztvevő gyermek nevét feltüntetni szíveskedj! A számlát a befizetést követően küldi a KMO gazdasági csoportja.

Vezeti: Magyar Adrienna magyar nyelv és irodalom-sporttánc szakos pedagógus, Szabó Zsuzsanna tanító

A tábor tervezett létszáma: 18 fő/hét
Jelentkezési határidő: 2023.06.05.
Befizetési határidő: 2023.06.12.

A jelentkezéshet kérjük kattints a kiválasztott turnusra!

Korábbi táborainkról:

Nyári tánc- és alkotótábor

Nyári tánc- és alkotótábor

Nyári tánc-és alkotótábor  Idén is szeretettel várjuk a táncolni, kézműveskedni szerető gyerekeket nyári táborunkban! Időpont: 2022. június 27-július 1. Helyszín: Kispesti Kaszinó - 1191. Bp., Fő utca 42. Életkor: 7-11 év További információ és jelentkezés:...

NYÁRI TÁBOROK TÁNC – KREATÍV- ANGOL

NYÁRI TÁBOROK TÁNC – KREATÍV- ANGOL

Táncolj és alkoss velünk! Életkor: 6-11 év Időpont: 2021. 06.28-07.02, 09.00-16.00, ügyelet 08.00-09.00, 16.00-17.00 Helyszín: Kispesti Kaszinó Programok: kézműves foglalkozások (henna, ékszer készítés, stb.), sok-sok tánc. Étkezés: meleg ebéd, hideg uzsonna és...

Az idei nyár sem telt el táborok nélkül!

Az idei nyár sem telt el táborok nélkül!

A kisebbekkel a napközis tánc-és mozgástáborban töltöttünk el egy szuper hetet, ahol a gyerekek minden nap más táncstílussal, valamint a FitBeat elnevezésű, tánc alapú erőnlét-és állóképesség fejlesztő mozgásformával is megismerkedtek. Délután sok-sok játék, közös...