Marosi Vanessza Tanársegéd

Marosi Vanessza – tanársegéd

Az első táncórára a barátnőmet kísértem el az iskolában, hogy ne menjen egyedül. Ennek már 12 éve. Azóta is az Etude Dance Studio oszlopos tagja vagyok. Első verseny csapatunk 6 fővel 2010-ben alakult meg, aminek legfiatalabb tagja én lettem.

Csapatban és formációban is rengeteg megmérettetésen vettünk részt: a számos országos bajnoki cím és különdíj mellett 2012-ben, 2013-ban és 2015-ben is világbajnoki címet szereztem.

Nagyon sokat tanított nekem a tánc, kitartásról, alázatról, csapatszellemről, szorgalomról és önfegyelemről. Bár az általános iskola 8 éve alatt én a farsangokat, sulibulikat, kirándulásokat csak névből ismertem, de ezek nem értek volna fel semelyik versenyem győzelmi mámorával. Számomra a tánc önkifejezést jelent, ilyenkor megszűnik a világ, és önmagam lehetek.

Nagyon szeretném az általam szerzett tapasztalatokat tovább adni a kisebbeknek, és szeretnék segíteni nekik abban, hogy ők is hasonló eredményekkel gazdagodjanak. Az érettségi vizsga után szeretnék ezen a területen továbbtanulni, és tánctanár lenni.