Tanfolyamok felnőtteknek

Hiphop felnötteknek

Ha szeretnéd feleleveníteni – vagy megszerezni – tánctudásod; ha szívesen mozognál RNB, hiphop slágerekre; és mindemellett még szükséged lenne egy kis én-időre? Most itt a 3in1 alkalom: próbáld ki hiphop tanfolyamunkat.

Az órák során megismerkedünk a hiphop tánc alapjaival, a résztvevők ízelítőt kapnak más, a hiphop kultúrához szervesen kapcsolódó más stílusokból is: popping, locking, house dance.
Természetesen a jókedv garantált.

Fitbeat

A FitBeat egy komplex tánc alapú edzésrendszer, mely a teljes testet átmozgatja. Pörgős, bulis zenékre nemcsak erősítő gyakorlatokat hajtunk végre, hanem tánclépéseket is elsajátítasz; az így megszerzett tudással pedig akár a táncparkett ördöge is lehetsz.

A 10-15 év közötti gyerekeket a FitBeat Kids órára várjuk. A számukra kialakított, életkori sajátosságokat figyelembe vevő edzéseken az erősítés játékos formában történik, mely során nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő tartás és izomzat megalapozására, hiszen az ő életkorukban ez kiemelten fontos feladat.

Az órákon nem szenvedünk hiányt a pörgős zenékből és a fantasztikus koreográfiákból sem, és természetesen a játék sem marad el. Többet szeretnél megtudni a FitBeatről? Látogass el a www.fitbeat.hu oldalra!

Cardio Dance Fitness

A Cardio Dance Fitness olyan óratípus, amelyen egyszerre táncolsz, erősítesz és szórakozol! Ha szeretsz táncolni; szeretnél formálódni, alakulni; mindezt jó társaságban, egy vidám edzés keretén belül, várunk! Az óra bemelegítéssel indul, majd ezt követően mindenki által könnyen elsajátítható gyakorlatokat végzünk. Az órán nemcsak a felesleges kilóktól szabadulhatsz meg, hanem levezetheted a felgyülemlett feszültséget is. Az órát nyújtással, lazítással zárjuk.

Zumba

A Zumba Kolumbiából származó, könnyen elsajátítható, latin ritmusokra épülő tánc, mely fitneszprogram is egyben. A mozdulatok aerobik és különböző táncok lépéseiből tevődnek össze. Olyan ismert táncok alaplépéseit tartalmazza, mint a salsa, merengue, hastánc, stb.

Egy Zumba óra egyaránt hatékony kardió és izomerősítő. A lépések egyszerűek, bárki által könnyen elsajátíthatók, táncos tapasztalatra nincs szükség. A Zumba óra igazi party hangulatban telik, amely félelemtől mentes környezetet kínál az edzést újonnan kezdők, a táncban kevésbé jártasak számára is, és mindazoknak, akik korábban haboztak csoportos órákon részt venni.

Hogyan épül fel egy táncóra?

Valamennyi óránk 60 perces, mely során a gyerekek korosztályuknak és előzetes tudásuknak megfelelő képzést kapnak. A készség-és képességfejlesztő játékok után (erről bővebben is olvashatsz itt) következik a bemelegítés és tréning. A tréningnek és bemelegítésnek nagyon fontos szerepe van, hiszen nemcsak a testünket készítjük fel a mozgásra, hanem ekkor sajátítjuk el az adott stílus alapmozdulatait és technikáját. A tréning után a koreográfia tanulás következik, majd az órát játékkal, nyújtással zárjuk.

Táncóráinkon a tánctanárok munkáját minden esetben tanársegédek is segítik, hogy minél nagyobb figyelem jusson gyermeked egyéni fejlődésére is.

Milyen felszerelésre van szükség?

Szükség lesz váltóruhára – ami kényelmes, jól érzi magát benne a gyermek; váltócipőre – sportcipő. Kérjük, hogy a gyermek hozzon magával lezárható üvegben vizet/ásványvizet – a cukros üdítők, energiaitalok, sportitalok fogyasztását NEM támogatjuk!

Miért jó, ha táncolsz?

A táncnak számos jótékony hatása van nemcsak testi, hanem mentális egészségedre is. Íme néhány érv a rendszeres táncolás mellett:

  • Csökkenti a stresszt
  • Csökkenti a depressziót
  • Növeli a boldogságérzetet
  • Javítja a memóriát
  • Jótékony hatása van a keringési rendszerre, az emésztésre
  • Javítja az izmok, ízületek mobilitását
  • Fejleszti az állóképességet
  • Növeli az önbizalmat

Kell ennél több? Várunk egy órára!