Verissimo Nicolas – óraadó tánctanár

A táncal elég későn, a főiskolai éveim alatt ismerkedtem meg. Először hobbiként volt jelen az életemben, de nagyon hamar a szenvedélyemmé vált. Évekig versenyeztünk kiscsoport és formácio kategoríában,és egészen a világbajnoki aranyéremig meg sem álltunk. 2008-ban kezdtem el tanítani a No Comment tánciskolában majd később a Black Time-ban.
10 év tanítás után ujabb kihívásokat kerestem és csatlakoztam az X faktor-ból megismert quantum XXl csapatához akikkel 6 hónapig Stockholmban,Helsinkiben és Tallin-ban táncoltunk egy hajón. Miután visszaérkeztem a tanítás már kicsit a háttérbe szorult, és inkább táncos munkákat vállaltam ami megint egy új terep volt számomra.

Különböző Televíziós csatornák műsoraiban szerepeltem mint például az X Faktor,Sztárban Sztár,A Dal,csak,hogy párat említsek de olyan előadók mögött is felléphettem mint például a NOX,Ruzsa Magdi,Usnk,Wellhello,Pilvaker Jelenleg szabadúszó táncos vagyok,és emellett egy bábjelmezes gyerek darabban játszom,amivel egesz évben járjuk az országot.