Táncórán kívüli programok

Minden évben két alkalommal szervezünk táncbemutatót, melyen minden csoportunk minden diákja megmutathatja, hogy mit tanult az elmúlt hónapok során.

A januári táncbemutató egy házi freestyle versennyel egybekötött rendezvény, ahol a résztvevők az előre megtanult koreográfiákon kívül az improvizációs készségeik is próbára tehetik. Az év végén megrendezésre kerülő táncgálán pedig mindig egy témát körüljárva, táncszínházi előadást alkotunk.

Az általunk szervezett bemutatókon kívül a tanév során több fellépési lehetőség is van, melyre szívesen visszük az ez iránt érdeklődő gyerekeket, csoportokat.
Minden évben megrendezzük tematikus napjainkat: halloweeni mulatság, karácsonyi buli, családi nap.

Rendszeresen szervezünk a gyerekeknek csapatépítő programokat, flashmobokat, kirándulásokat, igyekszünk sok olyan lehetőséget teremteni, ahol a táncórán kívül is hasznosan, jó társaságban tölthetik el idejüket.

Nyáron a kisebbeket a napközis táborba várjuk, ahol a sok-sok táncóra mellett fejlesztő játékok, kirándulások, kézműves foglalkozások, különböző kreatív feladatok várják a gyerekeket. A nagyobbakat az „ottalvós” táborunkba várjuk, amely minden évben más helyszínen kerül megrendezésre.

A jó hangulat, a rengeteg tánc, valamint sportolási- és mozgási lehetőség itt is garantált, ezeken kívül csapatépítő programok, strandolás, kreatív feladatok színesítik a tábort.