Felvételt hirdetünk 8-14 éves, táncos/tánchoz kapcsolódó előképzettséggel rendelkező gyerekeknek utánpótlás/versenyző csoportjainkba.

Gyermeked szeret táncolni, de már nem elég számára csak a hobbi szint? Szeretnéd, hogy ne csak heti 2 alkalommal mozogjon, de nem szeretnéd, hogy minden nap több órás edzéssel legyen leterhelve? Gyermeked szívesen megmérettetné magát versenyeken, de nem szeretnéd, hogy minden hétvége a versenyzésről szóljon? Ha minden kérdésre IGEN-nel válaszoltál, akkor várunk Benneteket az utánpótlás csapatunkba.

Mi az az utánpótlás csoport? Olyan csoport, ahol életkor, tudásszint, táncstílus szerint válogatva olyan gyerekek edzenek, akik heti 3 hétköznap délután szívesen járnak próbára; szívesen vesznek részt versenyeken, fellépéseken, mindezt limitált alkalommal, hogy ne csak erről szóljon az élet.

Milyen szakágakban/stílusokban működnek csoportok? Az alábbi stílusokban működő csapatokhoz lehet csatlakozni:

  1. Urban style,
  2. Showtánc

Ki tartja az órákat? Az utánpótlás csoportok óráit az Etude Dance Studio és az Etude Mozgás- és Táncegyesület tanárai tartják, akik mind Magyarországon, mind nemzetközileg elismert oktatók, instruktorok, pedagógusok. Az utánpótlás csoportokban edző gyerekeknek lehetőségük van igazolt sportolóként edzeni.

Heti hány alkalommal vannak órák? Heti 3 alkalommal próbálunk, az edzések hossza 90-120 perc.

Hol vannak az edzések? A próbák központi termeinkben vannak:

  1. Ady Endre Református Általános Iskola – 1196. Ady Endre út 73-75.,
  2. Hofi – 1195. Bp., Hoffher Albert utca 11. Lezárás/korlátozás esetén csak a hofiban vannak órák!

Hogyan lehet csatlakozni? A csoportokhoz a próbahét végén tartandó sikeres vizsgával lehet csatlakozni. A próbahét időpontja:

2021 augusztus 2-9.

2021 augusztus 23-26.

Az órák délután kerülnek megtartásra a megadott heteken több alkalommal a Hofiban (1195. Bp., Hoffher Albert utca 11.), a pontos órarendet a jelentkezés után küldjük ki.

Ha gyermeked szeretne az utánpótlás csoporthoz csatlakozni, de egyik időpont sem felel meg Nektek, akkor az alábbi telefonszámon jelentkezz: +3670 634 2860

Mennyibe kerül  a próbahéten való részvétel? A próbahéten való részvétel 3 000 Ft/fő, mely 2-3 alkalmat jelent (stílustól és órarendtől függően). A részvételi díjat az Etude Mozgás-és Táncegyesület bankszámlájára kell majd utalnod. Az egyesület jelenleg egy új tornaszőnyegre gyűjt, a részvételi díjjal Te is hozzájárulsz ahhoz, hogy minél hamarabb megvásárolhassuk!

Hol lehet a próbahétre jelentkezni? A próbahéten való részvétel REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT, regisztrálni ezen az oldalon tudtok:  https://etudedance.com/jelentkezes/

Mi történik a próbahéten?

  1. Gyermeked részt vesz a stúdió tanárai által tartott órákon. Megnézzük, tudunk-e együtt dolgozni. A próbahét vizsgával zárul, ahol egy, a héten megtanult koreográfiarészletet kell eltáncolni.
  2. Felvételi elbeszélgetés a gyermekkel és a szülőkkel/gondviselőkkel.

Mikor tudom meg a felvételi eredményét? A felvételi vizsgát követő nap 20.00-ig mindenkit értesítünk a megadott e-mail címen.

Szükséges-e előképzettség? Igen: tánc VAGY torna VAGY fitness VAGY aerobik, stb. sportágakban való jártasság szükséges – nincs szükség versenyzési tapasztalatra, nincs szükség versenyeredményre, a lényeg az, hogy valamilyen előzetes tudással rendelkezzen gyermeked.

Hány éves kortól lehet jelentkezni? 8-14 év közötti gyermekeket várunk.

Hány főt tudunk fogadni? Utánpótlás csoportjaink jelenleg is működő csoportok, így csak a szabályoknak megfelelően, korlátozott számban tudunk új tagokat fogadni:

  1. Showtánc 6 fő
  2. Urban style – 5 fő

Kérdésed van a felvételivel vagy az utánpótlás csoportokkal kapcsolatban? Az alábbi telefonszámon teheted fel a felmerülő kérdéseket: +3670 634 2860